Rust in mijn hoofd

Rust in mijn hoofd


Ik had geen twijfels van te voren, maar ik dacht wel:

ik heb eigenlijk al zoveel gedaan, in hoeverre zal dit wel een hele grote bijdrage leveren? Mijn ervaring met de sessie was heel fijne. Ik had wel zoiets van: ‘er gaat iets gebeuren en dat vind ik spannend’. Het bleef ook wel een beetje spannend, maar het voelde ook heel fijn. Of rustig, dat is een beter woord.


De sessie was anders dan wat ik hiervoor gedaan had.

Dat kwam door hetgeen waar ik mee zat van meerdere kanten te bekijken. En dan ook echt te kunnen zien en ervaren. Ik kan wel een voorbeeld geven met mindfullness. Dan mediteer je, wil je je gedachten laten varen, wil je er juist niet te veel op in gaan. Maar dan blijf je toch wat meer van 1 kant. Nu had ik het idee dat ik toch het probleem van meerdere kanten kon aanvaarden, zelf, met jouw hulp.


Tijdens de sessie was er al een rustiger gevoel.

Na de sessie was er vooral heel veel rust in mijn hoofd en in mijn lijf. En ik heb nu af en toe momenten dat ik denk: he, volgens mij... Ik heb toch het idee dat daarin de sessie wel een bijdrage heeft geleverd. Het gaat om kleine stapjes die ik anders niet had gedaan, puur omdat ik iets meer rust heb.


Ik heb letterlijk minder pijn rondom mijn hart

en daar heb ik echt heel lang last van gehad. Ik slaap rustiger en dat zal een goede basis zijn. Ik denk dat ik dat het komende jaar ga merken. Ik denk dat ik letterlijk meer mijn eigen ruimte inneem. Het komende jaar ga ik werken aan mijn eigen zaak. In de stappen die ik nu daarin neem, voel ik in de diepte een soort rust die me vertrouwen geeft om verder te gaan.


Als je almaar doorloopt kan dit gewoon heel goed zijn.

Ik zou de sessie aanbevelen aan iedereen die ik ken die te veel wil oplossen met het hoofd. Want ik heb mijn oplossingen nu uit een ander vaatje getapt, een vaatje dat ik niet kende. En ja, ik slaap echt veel beter. Na de sessie bij jou heb ik ‘s middags nog even een power nap gedaan van een half uur. Daarna leek het wel alsof de hele boel op z’n plek gevallen was. Ik voelde me daarna fit en opgeruimd.