Overtuigingen updaten

Overtuiging kunnen loslaten


Ik was getriggerd door wat jij van te voren had aangegeven.

Dat je van die belemmerende gedachten kunt hebben en dat we daarmee aan het werk zouden gaan. Dat maakte mij vooral nieuwsgierig. Twijfels had ik niet.


Ik was verrast door de manier waarop je het thema te lijf ging.

Het gaan staan in de ruimte. Daardoor werd het een hele wezenlijke ervaring. Het was intensief en diepgaand. Echt een intense ervaring.


Wat ik tot nu toe heb gedaan is meestal gesprekken,

maar dit gaat veel meer in op je onderbewuste. Doordat je met beelden werkt en met belangrijke personen in je naaste omgeving. Door die te visualiseren en dan: waar staan die personen voor, welk gevoel, welke emotie.


Dat maakt het een hele intense ervaring is.

Dat je echt uit je gedachten gaat. Het resultaat is dat het plaatje zoals ik dat had en ken van mijn familie een andere betekenis heeft gekregen. Dat het ineens voor andere waarden staat.


Het bracht ook een soort mildheid met zich mee.

Inzicht in hoe dat gevoel of die belemmerende gedachte is ontstaan. Dat zinnetje dat vaak naar boven komt op momenten dat je je onzeker voelt. Het resultaat is dat ik die overtuiging kan loslaten.


Ik zou een familiepanorama sessie aanbevelen aan iedereen

die last heeft van overtuigingen die niet helpend zijn. Ik denk dat enorm veel mensen die soort vastgezette overtuigingen hebben. Die overtuigingen kunnen een update gebruiken. Zeker als mensen zich bewust zijn van het feit dat ze steeds tegen bepaalde gedachten aanlopen.


Mensen die zich bewust zijn van dit overkomt mij steeds.

Mensen die bereid zijn daar eens naar te gaan kijken: Wat maakt toch dat ik elke keer in dat nare gevoel terecht kom? Of dat ik me op een bepaalde manier opstel waardoor ik me onprettig voel?


Verder ben jij een hele prettige gesprekspartner.

De situatie en de sfeer is veilig. Je bent echt vol aandacht. De ruimte die je huurt heeft een aangename sfeer met een prettig uitzicht. Ik ervaar zorg. Je bent helder in je uitleg. Het is prettig en volledig en met zorg.