Mezelf motiveren

Mezelf motiveren


Ik wist niet zo goed wat te verwachten en ben ik er zeer open ingegaan.

Mijn ervaring met de coaching was positief. Ik had na de eerste sessie al dat ik dingen helderder zag. Tijdens de tweede sessie werd het echt een handvat.


Ik kon het vastpakken en er wat mee doen. En ik wist ook hoe.


Hiervoor zag ik het vooral achteraf en nu zie ik het aankomen en kan ik er iets mee. Het ging bij mij vooral om mezelf motiveren om toch iets te gaan doen. Of om eerder iets te gaan doen en niet op het laatste moment en met alle stress. Nu kan ik op een eerder moment al zeggen: ‘oke, we gaan het gewoon doen’. En dat kan ik dan pakken en vasthouden.


Het grote verschil ten opzichte van alleen erover praten, was het fysieke.


Door die stippen kon ik erin en eruit stappen. Ik zou dit aanbevelen aan mensen die vaker of al langer last hebben van dezelfde valkuilen. Die in een situatie op dezelfde manier reageren, maar die niet op die manier willen reageren. Ze krijgen dan meer grip en zien het aankomen voordat ze er weer instappen. En dan kunnen ze dus iets doen.


Ik was verbaasd dat het zo’n impact had, al in die eerste sessie.


Ik dacht: ‘oh het is maar anderhalf uur, twee uur max’, maar het was al zo verhelderend, zo’n impact. Het was heel snel helder waar het heen moest en dat vond ik heel fijn. Verder was het heel persoonlijk. Het was niet zakelijk, maar ook niet zweverig. Het was eigenlijk precies goed, het paste gewoon goed.