Duidelijk iets veranderd - coach onderwijs Nijmegen

Er is duidelijk iets in mij veranderd


Tijdens ons gesprek werd het me al snel duidelijk, ik wil graag eens sessie met jou meemaken. Omdat de methode die je toepast mij aansprak. Iemand vanuit verschillende invalshoeken laten kijken naar wat haar of hem belemmert. En diegene laten ervaren hoe negatieve gedachten en gevoelens, je in de houtgreep van de angst houden.


De sessie vond ik verassend.


Als ik dat vergelijk met een eerdere ervaring, dan vind ik jouw methode veel milder en indringender. Je brengt me naar vergeten ervaringen die veel losmaken. En staat daarbij met mij stil, om het vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en te ondergaan. Zonder ellenlange gesprekken en zonder te analyseren.


Dat riep bij mij een groot gevoel van vrijheid op, mede dankzij de veiligheid die jij biedt.


Na de sessie deed zich iets opmerkelijks voor. Mijn collega’s die niets wisten van deze sessie, complimenteerden mij met “wat is er met jou gebeurd, je staat veel sterker in je schoenen”. Die ervaring heb ik ook.


Er is duidelijk iets in mij veranderd.


Ik had veel moeite met het vertellen van een verhaal of het geven van een lezing. Zodra ik niet op een woord kon komen raakte ik in al paniek. Zo’n aanval komt nog wel eens, maar ik ga er anders mee om. Door te zeggen ‘ik kan even niet op mijn woorden komen’. Daarmee bevrijd ik mijzelf uit de houdgreep van de angst. Dank zij jou!


De sessie met jou was voor mij heel waardevol. 


Door je vriendelijke, begripvolle en zoekende houding. Graag zou ik iedereen, die met zichzelf in de knoop zit, willen zeggen. Ga eerst eens met Maike praten.