Doorvoelen wat keuzes betekenen

Doorvoelen wat keuzes betekenen


Er waren bij mij geen twijfels over wat we zouden gaan doen. Dit werd versterkt door mijn vertrouwen in jou. Tijdens de sessie was ik vooral nieuwsgierig naar 'waar gaat het heen'. Ik was nieuwsgierig. Ik heb wel vaker dit soort dingen gedaan, met metaposities, maar nog nooit zoals jij het neerzet. Ik wilde dat het uit mijn hele zijn kwam en niet uit mijn hoofd.  


Het resultaat van de sessie was dat ik meer helderheid heb gekregen.


Ik heb bevestigd gekregen wat ik al wist, maar waar ik nog niet aan wilde. Het was een bevestiging van een voor mijn ego beetje pijnlijke beslissing. Dat ik die toch moest nemen. Doordat het zo beeldend werd, was het duidelijk dat het ook echt zo moest. Dat ik er niet omheen kan. 


Je hebt een aantal dingen in de sessie gecombineerd die ik nog nooit in die combinatie ervaren had. Bijvoorbeeld het heden, verleden en de toekomst lopen. Maar ook de toekomst van verschillende keuzes doorvoelen. Al die tijdlijnen naast elkaar. En dan ook het verschil ervaren.


Voor mij is het probleem van focus nu opgelost. 


Ik zou deze de sessie aanbevelen aan mensen die alles logisch benaderen en daarin vastlopen. De technieken die jij gebruikt dwingen je in je lijf en te doorvoelen wat bepaalde dingen betekenen. 


Op het moment dat je de neiging hebt om slim te zijn, in plaats van wijs, kun je in je 'slimmigheden' vast komen te zitten. Terwijl je nu contact maakt met de wijsheid van je hele wezen. Dat is de reden waarom ik het graag wilde doen. Ook omdat ik vermoedde dat jij juist die kant op zou sturen. Daarom had ik ook heel veel vertrouwen in deze coachsessie.


Als je probleem is dat je vastloopt in je hoofd, dan is dit heel handig.


En in zijn algemeenheid voor iedereen met keuzestress. Het is een hele verhelderende methode en een fijne aanpak. Ik vind dat jij het heel goed doet. Jij beheerst de materie dusdanig dat je ook heel goed kan improviseren. Want die sessies zijn natuurlijk niet standaard.


De techniek is wel een bepaalde techniek, maar wat je precies doet in een sessie is elke keer weer anders. 


Omdat jij deze coachtechnieken zo goed beheerst, kon je heel goed bijsturen. Bijvoorbeeld toen ik op een moment terug in mijn hoofd schoot en ik dingen begon uit te leggen en te beredeneren. Toen greep jij direct in. Je deed dat op een natuurlijke manier, maar wel heel duidelijk en functioneel. Zodat we gelijk weer terug naar de kern gingen van wat we aan het doen waren.


Ik vind jou een hele goede coach, Maike. Dank je wel!